Kopalnice po meri iz kompozitnih materialov

glava44

Kopalnice po meri običajno opremljamo za dalj časa, zato si vzemimo čas, da ugotovimo kaj ustraza našim željam in potrebam. Kopalniški materiali namreč sledijo trendom posameznega obdobja, temu primerno pa prilagaja tudi svoje barve, design in motive. Na volji imamo pestro paleto živahnih ali umirjenih oddtenkov. V kolikor je vaša želja ureditev »brezčasne« kopalnice, moderne v vsakem obdobju, pa so materiali v naravnih, toplih in nevtralnih barvah, kot so bela, bež, siva ali črna, vsekakor lahko pravilna izbira.

Kompozitni material je idelna izbira za kopalnice, saj je obstojen in topel na dotik ter ponuja številna možnosti oblikovanja brez vidnih spojev.
 
Kompozitne materiale: kerrock, corian, montelli ultra, obdelujemo kot les ali mehke kovine, možno pa jih je tudi toplotno preoblikovati. Kompozitni material združuje trdoto naravnega kamna in lepoto keramike, posebej ga odlikuje trajnost, barvna raznolikost in neskončne možnosti oblikovanja ter uporabe. Material je gladek, neporozen in homogen tako v enobarvnem kot tudi v granit in teraco efektu. Kerrock je topel na dotik, odporen na kemikalije, zdravstveno neoporečen, klimatsko odporen.

Danes je kopalnica središče vašega doma, saj se v njej povežete z največjim biserom narave – vodo.

Voda dobi dodatno milino, ko se zlije po lepo oblikovanih elementih iz kerrocka, kapljice nežno drsijo po materialu, voda očisti telo in duha, dotakne se nas nežnost …